Girovending

Magatzem de Girovending

PRESENTACIÓ

Girovending és una empresa amb 22 anys d’experiència dedicada al món del vending, que destaquem en aquest sector per el servei al client, la innovació i la qualitat com a eixos del nostre negoci.

La nostra activitat principal és el servei de cafès, aigües, begudes calentes, begudes fredes i productes sòlids alimentaris o snacks mitjançant màquines expenedores per a qualsevol col·lectivitat.

La nostra filosofia és donar el millor i el més complert servei integral, la nostra preocupació és la qualitat, el nostre interès és posicionar-nos en el mercat com l’empresa que cuida millor els seus clients i per això comptem amb un equip humà responsable i disposat en tot moment a recollir qualsevol suggeriment que vostè pugui necessitar.

Girovending ofereix una acurada selecció de productes de la millor qualitat dispensats amb a maquinària d’alta tecnologia d’última generació.

GIROVENDING | Servei Integral

Equip de Girovending

A Girovending pensem que malgrat tots els avenços de la tecnologia el més important són les persones.

Per aquest motiu estem orgullosos de la nostre gent.

Vint-i-una persones al seu servei cadascuna d’elles responsable i formada en la tasca que se l’hi ha encomanat. Som un referent al mercat, tenim la gent més preparada i motivada, persones que els hi agrada escoltar les seves inquietuds i que tractaran en tot moment d’aportar-li solucions.

Magatzem de Girovending

Girovending compta amb unes instal·lacions de 1.400 m2, grans, modernes, amb un equipament tecnològic, que ens permet oferir-li les garanties necessàries.

Disposem de més de 250 m2 de magatzem amb control de temperatura per mantindre en bones condicions tot l’estoc dels productes alimentaris i 150 m2 de taller destinat a reparar i supervisar el bon funcionament de les màquines expenedores. Tot plegat per que arribi amb les màximes condicions de funcionament als nostres clients.

Flota de Girovending

Girovending disposa de 15 furgonetes Mercedes Vito amb revestiment interior de PRFV apte pel transport de productes alimentaris.

També disposem d’un camió propi amb plataforma per transportar les màquines en les millors condicions.

La nostra flota de vehicles queda cada nit a cobert i en bones condicions ja que així ajudem a la correcta aplicació dels nostres serveis.