Girovending

Mobiliari Modular - PANELLS

Personalitzi el seu espai de Vending
donant-hi un toc de distinció.

El mobiliari modular per a les zones dedicades a la venda automàtica s'ha pensat per facilitar l'adquisició del producte a qualsevol hora del dia i en qualsevol entorn. Els nostres dissenys afavoreixen l'ús pràctic del conjunt, aportant elegància, seguretat i confort a aquests espais.

El mobiliari de la casa ALMADERA que oferim està dissenyat pensant en l'operativitat del conjunt, aconseguint una realitat que aporta tres objectius clau:

Funcionalitat en l'ordre
Elegància en la decoració
Eficàcia en un sol punt de venda

Pensat tant per interiors com per exteriors.
Format per elements modulars de fàcil instal·lació, la seva versatilitat permet canvis i modificacions tant sigui per qüestions d'estètica com d'ubicació.

Maquinària i Expenedores

La maquinària NECTA de la companyia N & W Global Vending és líder mundial en el mercat de les màquines expenedores de begudes i cafè.

Necta són  distribuïdors automàtics i màquines de cafè súper automàtiques amb una filosofia constructiva que combina la seva fiabilitat i robustesa física amb un impacte ambiental reduït durant la producció, ús i eliminació del producte.

És la marca més fiable de les expenedores de snacks que existeixen. Màquines alemanyes de Vending amb la qualitat més alta reconeguda pels mercats.

Wurlitzer és la marca que ha creat tendència en el món del Vending i va ésser la primera marca que va crear els mòduls per llaunes i ampolles en màquines Vending d'espiral amb begudes visibles. Naturalment, una màquina de Vending Wurlitzer té una vida útil tècnica de almenys deu anys, i és capaç d'anar adaptant-se a tots els requeriments del mercat.

Ecologia i innovació. Destaca el seu model G-Drink 9 totalment robotitzat.

Les últimes novetats d’aquesta marca estan molt inspirades en el disseny japonès i la filosofia Zen de la simplicitat, recolzat amb l’aplicació de tecnologia d’última generació com és el sistema de venda robotitzat “Catcher” que ofereix una entrega ràpida del producte, gran fiabilitat i senzillesa d’ús.