Girovending

Serveis

SERVEIS

Ens basem en una filosofia essencial: la seva plena satisfacció.
Estudiem les seves necessitats i li oferim el servei que necessita.
Amb reposició diària si els consums així ho requereixen.

Nosaltres li posem les màquines de vending, ens comprometem a tenir-les sempre en bones condicions, tècniques i de higiene. Donem màxima importància al control de la qualitat en totes les nostres màquines que posem a les seves instal·lacions, així com el control de caducitat dels productes que aquestes ofereixen.

Per tant, només ens guia la qualitat, tan pel que fa referència al producte com al servei.

GIROVENDING | Servei Integral

REPOSICIÓ

Per desenvolupar la tasca de reposició, tots els nostres operaris estan degudament formats per tenir en compte tres característiques essencials

Higiene

Ens comprometem a que totes les nostres màquines estiguin en perfectes condicions de funcionament i per a això programem amb periodicitat la neteja i el manteniment de màquines.

Manipulació del Producte

Els operaris han estat formats i tenen el certificat de manipuladors d’aliments. Variació i rotació continua dels productes per evitar caducitats. I també revisem els embolcalls, llaunes i bosses perquè estiguin en bones condicions.

Periodicitat

Ens preocupem de reposar i revisar les nostres instal·lacions diàriament si fa falta i en tot cas sempre ho fem abans de que faci falta. En alguns productes especials des del magatzem fins al consumidor final s'utilitzen tots els elements necessaris per evitar el trencament de la cadena de fred.

Assistència Tècnica

Telèfon Assistència Tècnica

Tenim el nostre propi departament tècnic, que ens permet donar-li la màxima prioritat i actuar amb una gran immediatesa.

7 dies a la setmana

De 8:00 a 18:00 hores

972 400 121


Assegurança

Disposem d'una assegurança de responsabilitat civil que protegeix el consumidor en qualsevol fet indesitjable que pugui esdevenir.

Disseny i personalització

Ens diferenciem d'altres operadors de vending també en el disseny de l'espai i decoració de les màquines.

Podem aportar i instal·lar els panells i les marquesines corresponents amb l'objectiu d'aconseguir un acabat d'instal·lació dels seus equips mantenint les línies i disseny de les vostres dependències.

Manteniment i Neteja

Coneixem la importància que té per a vostè la bona imatge dels seus serveis i instal·lacions, també som conscients de la importància de la neteja i el manteniment per al bon funcionament de la maquinària de vending.

És per això que ens comprometem a tenir-les sempre en bones condicions. Donem màxima importància al control de la qualitat en les màquines de begudes fredes, calentes i d'aliments tipus snacks que posem a les instal·lacions dels nostres clients, així com de la bona qualitat dels productes que aquestes ofereixen.

Seguretat

Assegurança

Disposem d'una assegurança de responsabilitat civil que protegeix el consumidor en qualsevol fet indesitjable que pugui esdevenir. Seleccionem els millors proveïdors, per tal d'assegurar la bona acceptació de l'àmplia gamma de productes que oferim i que son de primera qualitat.

Complim amb l'obligació de cobrir als nostres clients amb les pòlisses d'assegurança corresponents, així com el manteniment de la màquina, neteja i desinfecció de l'interior de les mateixes periòdicament.